Je one stop shop tankstation in Sint-Gillis-Waas

Centraal gelegen tankstation te Sint-Gillis-Waas mét shop!

Bij tankstation en brandstoffen leverancier Waasland mazout kan je je auto tanken en meteen wat inkopen doen voor onderweg. In de broodjeszaak naast de deur kan je bovendien meteen je lunch meenemen. Dankzij onze toplocatie op de Sint Niklaasstraat die Sint-Gillis-Waas en Sint-Niklaas verbindt, ben je in geen tijd weer op weg.

Je geniet bovendien een erg klantvriendelijke service. Wist je dat we nog één van de weinige tankstations mét bediening aan de pomp zijn?

Wat je allemaal kan kopen in onze tankstation shop

  • frisdrank of een heerlijke tas koffie

  • diverse snoepjes en snacks voor onderweg

  • dagbladen en magazines

  • wenskaarten voor elke gelegenheid

  • Lotto formulieren en krasbiljetten uit ons erkend Lotto verkooppunt

Lotto formulieren en krasbiljetten uit ons erkend Lotto verkooppunt

Gromt je maag tijdens je tankbeurt en is de honger te groot om te stillen met een snack uit onze shop? Dan kan je meteen binnenstappen bij broodjeszaak Gourmande. Deze broodjesbar bevindt zich vlak naast je favoriete tankstation te Sint-Gillis-Waas. Je hoeft dus niet eens je wagen te verzetten. Je vindt er dagvers bereide belegde broodjes en overheerlijke ontbijtmanden. En wist je al dat onze buren ook leveren aan bedrijven?

Je brandstof op bedrijf laten leveren?

Uiteraard kunnen je medewerkers hun firmavoertuig komen tanken aan de pomp. Beschik je echter over je eigen tankinstallatie, dan is Waasland mazout dé uitgelezen partner om benzine, diesel en stookolie aan huis te laten leveren. Dat kan trouwens al vanaf 500 liter.

De koffie staat klaar!

Benieuwd naar de altijd vriendelijke en goedlachse ontvangst in ons tankstation? Of heb je een vraag over onze leveringen aan huis? Spring gerust eens binnen in de shop, we maken met plezier tijd voor je vrij!

We zijn (bijna) altijd open!